Henry Cavill har fått rollen som Geralt i Netflix The Witcher-serie

Henry Cavill har fått rollen som Geralt i Netflix The Witcher-serie

Bild: Henry Cavill/Instagram

För drygt en månad sedan skrev vi om Mission: Impossible- och Superman-stjärnan Henry Cavills önskningar om att få gestalta Geralt i Netflix kommande The Witcher-serie. Och nu, förmodligen som ett direkt resultat av vår nyhet, har Henry Cavill bekräftats som den Vite vargen!

Henry Cavill själv har lyft fram detta faktum genom en adressändring via Instagram (som återigen vittnar om att han är ett stort fan av källmaterialet, om nu någon fortfarande tvivlade på det).

Samtidigt har också Lauren S. Hissrich, showrunner för Netflix The Witcher-serie, bekräftat att Henry Cavill var hennes “första möte” (för fyra månader sedan, det vill säga innan han började prata om ärendet på internet) och att hon aldrig glömt “passionen som han förde med sig”. Hissrich går till och med så pass långt som att utropa att Cavill “ÄR Geralt, och har alltid varit”, vilket fyller åtminstone mig med förtroende för Cavills talanger.

Netflix The Wither-serie har fortfarande inget planerat premiärdatum, men vi vet att den första säsongen planeras bli åtta episoder lång, och att magikern Yennefer förmodligen får en stor roll vid sidan av Geralt.

Här en tweet om det hela av See What’s Next, som fokuserar på Netflix-relaterade nyheter.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts