Här är en ny trailer för Killer 7-remastern

Här är en ny trailer för Killer 7-remastern

I våras fick vi reda på att Killer 7, som släpptes till konsoler 2005, äntligen är på väg till pc. Kultklassikern släpps till Steam någon gång under hösten, och nedan kan du se en ny trailer som till synes visar spelets nya bredbildsformat, och låter oss bekanta oss med tre av titelns mördarpersonligheter.

Mer specifikt handlar det om Garcian Smith (The Cleaner), Dan Smith (The Hellion) och Kevin Smith (Four-eyes), tre av den rullstolsbundne Harman Smiths sju olika personligheter, som alla kan manifesteras i den verkliga världen. Tillsammans försöker de döda Kun Lan, för att stoppa hans planer på världsherravälde och självmordsbombarorganisation Heaven Smile. Steam-versionen av Killer 7 har ännu inget spikat datum, men om spelet verkligen ska hinna ut i höst så räknar vi med att det avslöjas under de kommande veckorna.

Här är den nya trailern för pc-versionen av Killer 7.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts