Förbokningsbetan för Space Hulk: Tactics börjar imorgon, kolla in nya trailern

Förbokningsbetan för Space Hulk: Tactics börjar imorgon, kolla in nya trailern

I slutet av augusti avslöjade Cyanide Studios och Focus Home Interactive att det nya taktiska strategispelet Space Hulk: Tactics kommer släppas den 9 oktober. I samma veva utlovade man även en förbokningsbeta, och nu har vi fått reda på att den inleds imorgon tisdag. Vi har även fått en ny trailer!

Trailern ifråga kretsar kring de läbbiga monstren Genestealers, som inte enbart kommer agera kanonmat för rymdsoldaterna, utan även kommer vara fullt spelbara i både en egen kampanj och i spelets onlineläge.

Space Hulk: Tactics kostar just nu 36 euro via Steam (10 procents rea jämfört med lanseringspriset på 40 euro jämnt). I betan kommer man kunna spela som både Genestealers och Terminators (det vill säga rymdsoldaterna) i skirmish och multiplayer över fem olika kartor, samt under ett “smakprov” av respektive fraktions kampanj, vars sparfiler är kompatibla med fullversionen av Space Hulk: Tactics.

Slutligen bjuder också betan på det fullständiga “customisation”-systemet och spelets karteditor, med vilken spelare kan börja snickra ihop egna kreationer i förtid. Förbokingsbetan kommer vara ända fram till lanseringen av spelet (det vill säga den 9 oktober) med regelbundna uppdateringar fram tills dess.

Här är den nya trailern för Space Hulk: Tactics.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts