Cyberpunkbartenderspelet VA-11 HALL-A får uppföljare

Cyberpunkbartenderspelet VA-11 HALL-A får uppföljare

Förrförra sommaren släpptes VA-11 Hall-A, ett cyberpunkbartenderspel (det ordet får man inte anledning att skriva varje dag!) som Rikard Olsson  belönade med hela 80 procent i vår recension. Och nu kommer en uppföljare med ett likvärdigt skitjobbigt namn, närmare bestämt N1RV Ann-A!

Du kan kolla in premiärtrailern för N1RV Ann-A här nedan, och vi kommer få stifta bekantskap med en helt ny bartender vid namn Sam, som jobbar på den “mest ikoniska och lyxigaste baren” i det idylliska paradiset Saint Alicia. Allt är inte som det verkar dock (annars skulle det inte vara cyberpunk!) och den glättiga fasaden döljer ett kriminellt inre, fullproppat med utpressning, människohandel och maffiafamiljer. Sams partner, Leon, tillhör rentav den lokala yakuzan, vilket gör deras förhållande minst sagt ansträngt.

– De flesta spel använder breda perspektiv, men det som gjorde VA-11 Hall-A speciellt var dess fokus på karaktärerna och deras problem, sade Sukebans medgrundare Christopher ” ‘Kiririn51′” Ortiz i ett pressmeddelande. Det handlar om att lära känna människor på ett personligt plan, den här gången på en skinande ny plats, med fler alternativ för drinkbeställningar och fler sätt att relatera till kunder.

N1RV Ann-A släpps någon gång under 2020. Här är premiärtrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts