Timesplitters och Second Sight återuppstår i händerna på Koch Media

Timesplitters och Second Sight återuppstår i händerna på Koch Media

I februari utannonserade THQ Nordic att de hade köpt upp Deep Silver-ägarna Koch Media. Men tydligen agerar den tyska spelutgivaren fortfarande någorlunda självständigt, för Koch Media har nämligen utannonserat att de köpt rättigheterna till spelserierna Timesplitters och Second Sight.

De nya spelen baserade på varumärkena kommer ges ut under Deep Silvers namn, och eftersom Koch Media redan äger Free Radical Designs moderna inkarnation Deep Silver Dambuser (de ursprungliga utvecklarna av både Timesplitters och Second Sight) kan vi bara anta att det är just de som kommer få äran att utveckla de nya spelen och kanske rentav porta de gamla (även om det inte sägs rakt ut i pressmeddelandet).

De arkaddoftande förstapersonsskjutarna i Timesplitters-serien kom aldrig till pc när det begav sig (men den fanutvecklade remaken Timesplitters Rewind ska fortfarande vara på gång) medan det psykologiska actionäventyret Second Sight gavs ut av Codemasters och lanserades på vår plattform under 2004.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts