Henry Cavill vill spela Geralt i The Witcher-adaptionen av Netflix

Henry Cavill vill spela Geralt i The Witcher-adaptionen av Netflix

Bild: Netflix

Vi har skrivit om Netflix planerade The Witcher-serie flera gånger tidigare, nu senast i april då vi fick reda på att serien planeras bli åtta episoder lång. Vi vet fortfarande inte vem som kommer gestalta Geralt, men nu har i alla fall Superman-skådespelaren Henry Cavill slängt in sin hatt i ringen.

I en intervju med IGN säger nämligen den Mission: Impossible – Fallout-aktuelle stjärnan (en väldigt bra film för övrigt, jag såg den på bio igår!) att The Witcher-huvudrollen Geralt vore en “fantastisk roll”, speciellt eftersom Henry Cavill alldeles nyligen “spelade om” hela The Witcher 3 (inte illa pinkat med tanke på att spelet är typ 100 timmar långt). Han har även börjat läst de ursprungliga böckerna som The Witcher-spelen baseras på.

Det här är ändå inte första gången som Henry Cavill talat om sitt spelande i det publika rummet, då han tidigare avslöjat att han ignorerade ett samtal från Man of Steel-regissören Zach Snyder eftersom han var för upptagen med att spela World of Warcraft. Med andra ord vore det förmodligen en bra idé för Netflix att knyta till sig Cavills tjänster innan den nya World of Warcraft-expansionen släpps om exakt en vecka!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts