Cyberpunk 2077 visar upp sig i massiv gameplaydemo!

Cyberpunk 2077 visar upp sig i massiv gameplaydemo!

Under gårdagen skrev vi om den mystiska streamen som CD Projekt Red hade inlett för sitt kommande cyberpunkrollspel Cyberpunk 2077. Precis som vi spekulerade då visade det sig handla om hajp inför en publik premiär av den hyllade gameplaydemon som visades bakom lyckta dörrar under årets E3-mässa.

Du kan kolla in den massiva, 48 minuter långa gameplaydemon för Cyberpunk 2077 i klippet här nedan, och den lever upp till precis alla vackra ord. Faktum är att den förmodligen är en av mest imponerande gameplaydemonstrationerna  jag någonsin sett, med extrem detaljrikedom som fullständigt skriker “nextgen” sett till Night Citys packade stadsgator och enorma bostadskomplex.

Det kanske mest imponerande av allt är dock hur vana CD Projekt Red redan tycks vara vid förstapersonsperspektivet. Studions tidigare spel i The Witcher-serien var alla i tredjeperson, men i Cyberpunk 2077 används det nya perspektivet till stor effekt, oavsett om vi snackar bilkörande i förstaperson, cybernetiska ingrepp eller rena, råa strider, vars digra utbud av förmågor för tankarna till superflexibla förstapersonsskjutare som Titanfall, F.E.A.R. och Doom. Inte illa med tanke på CD Projekt Reds totala brist på erfarenhet inom genren!

Cyberpunk 2077 har fortfarande inget lanseringsdatum, men enligt spelets producent Richard Borzymowski ska äventyret numera vara “spelbart från start till mål”, så det vore ju inte helt otroligt om det släpps under nästa år, även om jag personligen tror att det dröjer till våren 2020. Oavsett lär spelet förmodligen vara väl värt väntan!

Här är den nya supersmarriga gameplaydemon för Cyberpunk 2077.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts