Counter-Strike: Global Offensive har fått en gratisutgåva!

Counter-Strike: Global Offensive har fått en gratisutgåva!

Valves onlineskjutare Counter-Strike: Global Offensive har funnits ute sedan 2012, men har först nu fått en gratisutgåva. Du kan ladda ner den via Steam nu, men den kommer med rejäla begränsningar, eftersom man enbart kan spela mot bottar offline och kolla på andra spelares matcher via GOTV.

Med andra ord bör Counter-Strike: Global Offensive Free Edition främst betraktas som en spelbar demoversion, om ens det. Men ändå, gratis är gratis, och om du är lika ringrostig som jag  (senaste gången jag spelade Counter-Strike i någon större utsträckning var under version 1.6:s glansdagar!) så är Free Edtion förmodligen en utmärkt plats att börja på, för att avgöra om spelet överhuvudtaget är något för dig längre.

Det huvudsakliga Counter-Strike: Global Offensive har också fått en ny uppdatering, vars nyheter du kan bekanta dig med via den officiella bloggen. Det handlar mycket om ljuseffekter och kosmetiska finjusteringar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts