CD Projekt Red har dragit igång mystisk Cyberpunk 2077-stream

CD Projekt Red har dragit igång mystisk Cyberpunk 2077-stream

Att cyberrollspelet Cyberpunk 2077 är efterlängtat är inget nytt. Förra veckan skakades internet av fyra nya skärmdumpar, och nu har utvecklarna CD Projekt Red dragit igång en mystisk Twitch-stream, som förmodligen kommer leda till något längre fram. Men vad? Och när? Låt spekulationerna börja!

Det mest uppenbara och förmodligen även korrekta svaret är en publik premiär för spelets E3-demo, som visades bakom lyckta dörrar tidigare i sommar. I ett uttalande för våra brittiska kollegor förra veckan sade CD Projekt Red att man “helt enkelt inte var redo” att dela med sig av E3-demon ännu, förmodligen eftersom man vill undvika de nedgraderingsanklagelser som The Witcher 3 fick stå ut med när det begav sig, då det visade sig att man delade med sig av spelsekvenser lite för tidigt, innan den slutliga grafiken hade skrivits i sten. Men E3-mässan var ju ett tag sedan, så kanske har man en större aning om hur slutprodukten kommer se ut nu?

I skrivande stund på Twitch-streamen ser vi en massa (kanske inte) slumpmässig text, tillsammans med rubriken “DATA TRANSMISSION IN PROGRESS”. Chatten är dock i full gång, och över 50 000 tittare glor på streamen, så vi hoppas att CD Projekt Red inte drar ut på det hela alltför mycket. Mer information att vänta imorgon?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts