World of Warcraft har skrotat engångsavgiften!

World of Warcraft har skrotat engångsavgiften!

I början av april avslöjade Blizzard att den nyaste World of Warcraft-expansionen Battle for Azeroth kommer rulla ut den 14 augusti. Den kommer fortfarande kosta pengar precis som vanligt, men nu har engångsavgiften för resten av World of Warcraft slopats helt och hållet.

Detta framgår på World of Warcrafts produktsida hos Blizzard-butiken, där man numer skriver att du får “tillgång till World of Warcraft och varje expansion fram till Legion med din prenumeration – inget ytterligare köp krävs”. Det här innebär att man precis nu kan spela igenom sex expansioner och levla ända till nivå 110 för enbart 13 euro i månaden, och jag skulle ljuga om jag inte skulle medge att jag känner mig lite, lite lockad, speciellt eftersom jag ursprungligen hoppade av World of Warcraft-tåget redan innan The Burning Crusade.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts