Terraria-doftande Moonquest har lanserats i early access

Terraria-doftande Moonquest har lanserats i early access

Spelutveckling är svårt. Och tidskrävande. Men nu, efter sju års utveckling, har Benjamin Porters Terraria-doftande överlevnadsspel Moonquest äntligen lanserats i early access via Steam, till tonerna av ett “mestadels positivt” omdöme (även om antalet användarrecensioner är rätt få ännu).

Nedan kan du se en ny gameplay-trailer för Moonquest, och i featurelistan får vi bland annat reda på att spelet “genererar en ny värld varje omgång”, med “frusna skogar, ihåliga berg, farliga grottor och befolkade städer”. Därtill utlovas också en levande värld, med förstörningsbara miljöer, ett rikligt djurliv, kringvandrande köpmän, vädereffekter och “konstiga månar”, som påverkar spelet på unika sätt (en “gigantisk måne” spawnar exempelvis gigantiska versioner av djur och fiender). Moonquest bjuder också på flera olika karaktärsklasser, och hundratals olika föremål som kan tillverkas av flera olika resurstyper. Prislappen är blygsamma 10 euro.

Här är en gameplaytrailer för Moonquest.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts