State of Decay 2 uppdateras med 20GB stor patch

State of Decay 2 uppdateras med 20GB stor patch

State of Decay 2 var ett av årets stora släpp, men hypen lämnade en bitter smak efter en trubbelfylld lansering. Windows-versionen led av tekniska problem, kraschar, och problem med multiplayer-läget. I ett försök att rädda spelet har Undead Labs nu uppdaterat spelet till 1.2, med en enorm patch.

Patchen, som är 20GB stor, och innehåller en hel del buggfixar och optimeringar. Bland annat ska spelets nu vara mer stabilt och fritt från de mest vanliga krascharna. Dessutom har många vanliga buggar fixats, såsom det dråliga problemet att granater ibland frös i luften och exploderar rätt i ens eget ansikte. Spelets onlineläge ska också ha finputsas för att lösa problemen med multiplayer. Hela listan med uppdateringar finns på spelets blogg.

Undead Labs Jeff Strain säger också att det här “bara är början”. Med tanke på det ljumma mottagandet som State of Decay 2 (bland annat från undertecknad, i vår recension) fått är han säkert mån om att få lite bra PR. Personligen lyckades jag undvika de flesta tekniska besvär. Däremot lyckades inte två andra redaktionsmedlemmar inte ens få spelet att fungera alls. Enligt uppgift var ingen av dem speciellt ledsna över det faktumet.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts