Nyversionen av Red Faction: Guerrilla släpps den 3 juli

Nyversionen av Red Faction: Guerrilla släpps den 3 juli

Tidigare i år avslöjade THQ Nordic en nyutgåva av Volitions uppskattade sanlådeactionspel Red Faction: Guerrilla från 2009, med den smått fruktansvärda (eller fantastiska) undertiteln Re-Mars-tered. Och nu har man gått ut med ett lanseringsdatum: Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered släpps den 3 juli!

Dagen till ära har vi också fått en ny trailer som du kan se nedan. Red Faction: Guerrilla Re-Mar-tered kommer bjuda på mängder av grafiska uppdateringar, däribland förbättrade ljus-, shading-, och post-processing-effekter, samt stöd för upplösningar upp till 4K. Några uppgifter om prislappen har vi inte tills vidare, men om du redan äger originalspelet på Steam så kommer den den uppdaterade utgåvan bli din helt utan extra kostnad!

Här är den nya trailern för Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts