Kolla in den första trailern för remaken av Resident Evil 2

Kolla in den första trailern för remaken av Resident Evil 2

Inför E3-mässan registrerade Capcom domäner för både Devil May Cry 5 och remaken av Resident Evil 2. Det förstnämnda spelet gjorde debut under Microsofts presskonferens (släpps nästa vår, kolla in trailern här) och nu har också Resident Evil 2 presenterat sig med en påkostad debuttrailer.

Precis som tidigare rykten antytt rör det sig om ett långt mer ambitiöst projekt än (den förvisso extremt hyllade) remaken av det första spelet. Resident Evil 2 (jo, det är den officiella titeln) påminner närmast om Resident Evil 4, med en modern tredjepersonskamera istället för originalspelets fasta kameravinklar. Återigen kommer vi få spela som Leon S. Kennedy (under hans första dag på jobbet som polis i zombieinfekterade Raccoon City), och även Claire Redfield syns i trailern, men det är oklart om vi också kommer få spela som henne i remaken.

Resident Evil 2 släpps redan den 25 januari. Här är debuttrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts