Kan Gao har postat första skärmdumpen från sitt nya projekt

Kan Gao har postat första skärmdumpen från sitt nya projekt

Kan Gao, mannen bakom kultklassikern To the Moon och fjolårets Finding Paradise (recension) har redan börjat teasa sitt nya projekt. Via Twitter har han släppt den allra första skärmdumpen från spelet (ovan och nedan) och spekulationerna går givetvis varma.

Själv skäms jag fortsättningsvis över att inte ha spelet varken To the Moon eller Finding Paradise ännu (kanske inväntar jag animeadaptionen av det förstnämnda, anime är ju ganska trevligt, har jag hört) så jag har inte direkt några intressanta spekulationer att bidra med. Klar sak är dock att det nya spelet, precis som de två tidigare, verkar vara ett pixligt, isometriskt äventyr, möjligtvis om en nedgången herrgård (eller skola, eller någon kommunal byggnad med tanke på att en klocka tycks vara placerad ovanför entrén).

Oavsett lär vi få vänta ett bra tag på ytterligare detaljer, eftersom hela sex år hann förflyta mellan lanseringarna av To the Moon och Finding Paradise. Här är Kan Gaos tweet med den första skärmdumpen från det nya spelet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts