Här är premiärtrailern för Control, Remedys nya actionspel!

Här är premiärtrailern för Control, Remedys nya actionspel!

I början av maj fick vi reda på att Max Payne-utvecklarna Remedy Entertainment hade planer på att visa upp sitt nästa spel under E3-mässan, tillsammans med sina nya partners hos 505 Games. Och mycket riktigt: under nattens presentation med Sony premiärvisades Control, ett nytt övernaturligt actionspel!

Vi får inte reda på särskilt mycket om titeln, men av trailern att döma kommer huvudpersonen vara en kvinna (för första gången i ett Remedy-spel) och man kommer kunna använda sig av både skjutvapen, psykiska krafter och självaste miljöerna för att besegra de fiender som kommer i ens väg. Just miljöerna beskrivs som “reaktiva” och “oförutsägbara”, så förhoppningsvis består de av mer än tungt regisserade berg-och-dal-banor.

Control släpps någon gång under 2019. Här är premiärtrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts