Bethesda har avslöjat Starfield och The Elder Scrolls VI!

Bethesda har avslöjat Starfield och The Elder Scrolls VI!

De senaste åren har Bethesda hållit sig från att avslöja spel i förtid. Exempelvis Fallout 4 premiärvisades några ynka månader innan releasen, men nu har man ändrat taktik och avslöjat både The Elder Scrolls VI och helt nya Starfield, som båda verkar vara väldigt tidigt i utvecklingen.

Du ser de rejält anspråkslösa teaservideorna här nedan, tillsammans med en titt på nya The Elder Scrolls-titeln Blades, som beskrivs som ett “fullfjädrat Elder Scrolls“, fast med inriktning på mobiler (även om det också kommer till pc och alla andra tänkbara format). Starfield är det sedan länge omryktade sci-fi-rollspelet av Bethesda Game Studios (och studions första nya varumärke på över 25 år) medan The Elder Scrolls VI är, tja, The Elder Scrolls VI, ett spel som åtminstone delvis verkar utspela sig i karga bergslandskap.

The Elder Scrolls Blades är free-to-play och lanseras till pc i höst, medan både Starfield och The Elder Scrolls VI tills vidare saknar lanseringsfönster och sannolikt ligger långt fram i tiden. Här är alla tre trailers.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts