Överlevnadsspelet Raft har släppts på Steam

Överlevnadsspelet Raft har släppts på Steam

I april fick vi reda på att Redbeet Interactives tidigare Itch.io-exklusiva överlevnadsspel Raft var på väg att yngla av sig till Steam. Mycket riktigt lanserades Raft i early access hos Valves onlinebutik under gårdagen, och du kan se den nya lanseringstrailern här nedan.

Raft kostar 20 euro och sitter på ett “väldigt positivt” mottagande baserat på 520 användarrecensioner. Det rör sig om en ny Steam-exklusiv version av spelet, komplett med uppiffad grafik, multiplayerfunktionalitet, skattjakter, sjunkna städer, strandade skepp och ett större utbud av hemska sjövarelser. Redbeet Interactive kan inte säga hur länge Raft kommer hållas i early access (“vi har bestämt oss för att hålla vårt schema rätt flexibelt”) och eftersom priset kan komma att höjas i framtiden finns det inga direkta anledningar att vänta med köp. Du kan fortfarande spela gratisversionen av Rift som släpptes via Itch.io, för att se om konceptet är något för dig.

Här är lanserinsgstrailern för Steam-versionen av Raft.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts