Oddworld: Abe’s Oddysee är gratis på Steam – igen!

Oddworld: Abe’s Oddysee är gratis på Steam – igen!

Förra hösten var det klassiska äventyret Oddworld: Abe’s Oddysee gratis att plocka på sig via Steam, GOG och Humble. Och nu är det gratis igen, om än endast via Steam den här gången; allt du behöver göra är att styra kosan till spelets produktsida och lägga till det i ditt bibliotek inom det närmaste dygnet.

Samtidigt, och det här är förmodligen anledningen bakom att Oddworld: Abe’s Oddysee är gratis till att börja med, säljer Oddworld Inhabitants samlingspaketet The Oddboxx (innehåller fyra spel, inklusive New ‘n’ Tasty, remaken av Abe’s Oddysee från 2015) för blott 2 euro och 60 cent, en rea på hela 80 procent. Ganska bra, och närapå ett måste för varje respektabelt Oddworld-fan. Vi på PC Gamer väljer också att tolka det hela som ett solklart tecken på att vi kommer få reda på mer om den kommande upppföljaren Oddworld: Soulstorm inom kort.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts