Monster Hunter-film verkar bli Resident Evil-seriens arvtagare

Monster Hunter-film verkar bli Resident Evil-seriens arvtagare

Bild: Invision/AP/REX/Shutterstock

2016 hade Resident Evil: The Final Chapter biopremiär. Sedan dess har en reboot av serien börjat planeras, men vad kommer den gamla huvudrollsinnehavaren Milla Jovovich och regissören Paul W.S. Anderson göra av sin nyvunna frihet? En film baserad på Monster Hunter, givetvis!

Detta rapporteras av Variety, och utöver Milla Jovovich och Paul W.S. Anderson ska även producenten Jeremy Bolt medverka, liksom produktionsbolaget Constantin (som även låg bakom Resident Evil-filmerna). Monster Hunter-filmen kommer få en budget på omkring 60 miljoner dollar, och produktionen påbörjas i september. Monster Hunter är, liksom Resident Evil, en respekterad spelserie av japanska Capcom, som även kommer göra pc-debut i höst med Monster Hunter World, ett spel som redan släppts och hyllats sönder och samman till konsol.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts