The Endless Mission är ett spel om att göra spel

The Endless Mission är ett spel om att göra spel

Det här är sannerligen inte något man ser varje dag. I beskrivningen av debuttrailern för E-Line Medias nya titel kan vi läsa att “The Endless Mission är ett sandlådedoftande skaparspel, som tar med spelaren på en hjältes resa genom en rik, berättelsedriven värld där de utvecklar kraften och möjligheten att skapa spel och upplevelser på egen hand i Unity-motorn – allt medan de utmanar krafter större än dem själva”.

Onekligen ett fantasieggande koncept, och trailern i sig är inte mycket sämre. Vi bjuds in till “Hall of Genres” och får välja mellan olika arketyper av spel, såsom kartracers, rts och plattformspel. Senare i trailern så kolliderar dessa genrer med varandra, och man får möjligheten att köra en kartbil på en rts-karta, eller varför inte manipulera spelarkaraktärens egenskaper för att hjälpa henne besegra övermäktiga fiender.

The Endless Mission lanseras i early access via Steam någon gång i sommar. Här är debuttrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts