Officiellt: Shenmue 1 och 2 kommer till pc!

Officiellt: Shenmue 1 och 2 kommer till pc!

Ända sedan Shenume 3 gräsrotsfinansierades via Kickstarter under sommaren 2016 har vi frågat oss en en enda sak: när kommer remastrade versioner av originalspelen? Rykten har kommit och gått men sällan framstått som något mer än rena spekulationer, men nu har Sega äntligen bekräftat att ja, Shenmue 1 och 2 får remasters i år, och de kommer släppas via Steam. Kolla in debuttrailern och de första skärmdumparna här nedan.

Segas mål med nyutgåvorna att de ska vara mycket trogna originalspelen, samtidigt som de erbjuder moderniseringar för de som vill ha dem. Därmed kommer vi få skalbar upplösning (och möjligheten att välja mellan 4:3 och widescreen, antar vi?), klassiska och moderna kontrollscheman, ett uppdaterat användargränssnitt, grafikinställningar och möjligheten att spela med japanska eller engelska röster.

Här är premiärtrailern för Shenmue I & II och de första skärmdumparna.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts