Här är premiärtrailern för Shadow of the Tomb Raider

Här är premiärtrailern för Shadow of the Tomb Raider

Tidigare idag kollade vi in de läckta och läckra nya skärmdumparna från Shadow of the Tomb Raider, och nu har Square Enix – precis som utlovat – släppt premiärtrailern för spelet. Och den är rätt jäkla mörk.

Den första tanken som slår mig efter min genomtittning är att Shadow of the Tomb Raider verkar bli den här seriens motsvarigheten till Indiana Jones and The Temple of Doom (inte mig emot eftersom jag faktiskt diggar The Temple of Doom mer än de allra flesta). Stämningen är mörk (vilket säkert kan bero på att spelet till stora delar verkar utspelas sig i mörker, komplett med en solförmörkelse under trailerns första sekunder) och välutrustade elitsoldater samsas med sydamerikanska vildar som försöker offra ett barn åt sina mörka gudar, innan Lara Croft kraschar festen och räddar dagen. Som sagt, väldigt Temple of Doom!

Shadow of the Tomb Raider släpps den 14 september. Här är premiärtrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar