Den nya World of Warcraft-expansionen släpps den 14 augusti!

Den nya World of Warcraft-expansionen släpps den 14 augusti!

Tidigare i år, i mitten av februari närmare bestämt, publicerade vi en artikel med all information du kan tänkas behöva veta om den kommande World of Warcraft-expansionen Battle for Azeroth. Nästan all information, det vill säga, för nu har den sista pusselbiten fallit på plats: via den nya och hyfsat asfeta trailern här nedan har Blizzard nämligen utannonserat att World of Warcraft: Battle for Azeroth släpps i sommar, den 14 augusti.

Därtill kan man förköpa spelet hos Blizzards egna onlinebutik. Det finns två utgåvor att välja bland: standard edition kostar 45 euro, medan digital deluxe edition går loss för 60 euro. Den sistnämnda utgåvan inkluderar utöver expansionen det sedvanliga utbudet av bonusföremål med Warcraft-tema för mängder av olika Blizzard-spel. Man får också tillgång till en exklusiv mount och ett exklusivt husdjur i själva World of Warcraft.

Här är den nya trailern för World of Warcraft: Battle for Azeroth.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts