Headsnatchers är ett nytt huvudlöst multiplayerspel

Headsnatchers är ett nytt huvudlöst multiplayerspel

Under gårdagen drog årets upplaga av GDC (Game Developers Conference) igång borta i San Franscisco, och även om tilldragelsen främst är till för spelutvecklare så händer det nu som då att ett och annat nytt spel utannonseras för oss konsumenter. Som i det här fallet: säg hej till Headsnatchers, ett nytt festligt multiplayerspel av Iguana Bee och Iceberg Interactive, som går ut på att man ska stjäla varandras huvuden och göra poäng.

Headsnatchers kommer släppas någon gång i vår och har en produktsida på Steam där vi kan läsa att spelet kommer bjuda på både lokal och uppkopplad multiplayer för upp till fyra spelare över fyra spellägen och åtminstone 25 unika nivåer. Det kommer även finnas ett så kallat zombie-läge för ensamma spelare, och man kommer kunna skräddarsy sin avatar med över 100 olika huvuden, eller skapa egna i den medföljande editorn.

Här är debuttrailern för Headsnatchers.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts