Den första Kerbal: Space Program-expansionen är ute nu

Den första Kerbal: Space Program-expansionen är ute nu

För nästan exakt ett år sedan avslöjades Making History, den allra första expansionen till den makalöst detaljerade och charmiga rymdprogramssimulatorn Kerbal Space Program. Ett litet tag senare, när all snö hade smält bort och sommaren hade anlänt, fick vi reda på att Take-Two hade köpt de kompletta rättigheterna till Kerbal Space Program-varumärket, men inte dess skapare Squad.

Den mexikanska studion fick dock fortsätta sitt arbete med både Kerbal Space Program och Making History, och i tisdags släpptes äntligen det sistnämnda för allmän konsumtion. Making History kostar 15 euro via Steam och sitter för tillfället på ett “mestadeles positivt” användaromdöme baserat på 113 recensioner, så det verkar som att expansionen till största delen levt upp till fansens förväntningar.

Här är en filmsik trailer för Kerbal Space Program: Making History.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts