Nya managementspelet Rise of Industry har lanserats som early access

Nya managementspelet Rise of Industry har lanserats som early access

Har du alltid velat vara en industrimagnat och bygga hela städer kring dina fabriker och arbetare? I så fall är Rise of Industry sannolikt spelet för dig. I rollen som en industrialist under det tidiga 1900-talet får du “bygga ditt imperium i en levande och procedurellt genererad spelvärld som konstant anpassar sig till din spelstil” och “bygga fabriker, frakta råmaterial och färdigproducerade varor, samt idka byteshandel med andra städer”.

Rise of Industry lanserades som early access i fredags via Steam och GOG, och enligt utvecklarna siktar man på fullständig lansering under det tredje eller fjärde kvartalet. Det färdiga spelet kommer bland annat ha fler produkter, fler fabriker, nya event, större kartor, en förbättrad tutorial och stöd för moddverktyg. Just nu beskrivs Rise of Industry som “fullständigt stabilt och under konstant utveckling” med rejäla uppdateringar planerade.

Prislappen kommer gå upp när Rise of Industry lämnar early access, så passa på att inhandla spelet redan nu om det verkar intressant och/eller lovande. Fram till fredag kostar spelet 19 euro och 54 cent, varpå priset höjs till det ordinarie 23 euro jämnt. Här är en trailer för Rise of Industry, early access-lanseringen till ära.

Rise of Industry – Early Access Trailer

Buy Rise of Industry: Steam: http://store.steampowered.com/app/671440/Rise_of_Industry/ GoG: https://www.gog.com/game/rise_of_industry Trailer done using in-game assets! Be sure to let us know what you think in the comments section below! You can also find us on; Twitter: @RiseofIndustry Facebook: /RiseofIndustry Reddit: /r/RiseofIndustry Your ongoing support and feedback is critical to the development of our game.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts