Den öppna Total War: Arena-betan har börjat nu

Den öppna Total War: Arena-betan har börjat nu

Tidigare den här månaden skrev vi om att en öppen beta för Creative Assemblys, Segas och Wargamings free-to-play-spel Total War: Arena var på ingång. Och nu har dagen kommit: den öppna betan för Total War: Arena inleds idag, och du kan ladda ner den 4,1 GB tunga klienten (7,8 GB när den är installerad) via den officiella hemsidan, där du även kan bekanta dig med de väldigt spartanska (förlåt) systemkraven.

Tillfället till ära har Creative Assembly släppt en ny trailer som presenterar oss för den nya spelbara fraktionen Karthago (eller Carthage på engelska) och dess krigselefanter samt ledare Hannibal Barkas. Hannibal var, om du inte redan visste det, den där snubben som ledde 37 elefanter med tillhörande manskap över alperna år 218 f.Kr, och ansvarig för Romarrikets största nederlag någonsin i slaget vid Cannae två år senare.

Här är den nya trailern för Total War: Arena.

Total War: ARENA Open Beta Is On: Carthage Joins the Battle

A new faction enters the fight. Terrify the bravest souls, command war elephants, and lead Carthage to victory. Join the Open Beta. Fight till the last.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts