Dead Space är gratis via Origin just nu!

Dead Space är gratis via Origin just nu!

Jag och många andra anser att Resident Evil 4 fortfarande är det bästa actionspelet någonsin (även om det är åratal sedan jag spelade det sist, så det börjar sannerligen bli dags för ett återbesök). Endast ett spel har kommit i närheten av Capcoms klassikers storhet i min bok, och det är Dead Space, Visceral Games survival horror-äventyr från 2008. Spelmekaniken var extremt tajt, presentationen fläckfri, och stämningen ruskig som få.

Och nu är Dead Space gratis via Origin, ungefär fyra månader efter att Electronic Arts bestämde sig för att lägga ner Visceral Games med svepskälet att “ingen vill spela linjära actionspel längre”. Med andra ord lär vi aldrig någonsin få ett liknade spel av Elecronic Arts igen, i alla fall inte inte innan marknadstrender och/eller företagsledning skiftat drastisk, så passa på och njut lite extra om du spelar spelet för första gången.

Här är den gamla lanseringstrailern för Dead Space. Vilket jäkla mästerverk!

Dead Space Launch Trailer HD

http://gemono.pl Trailer of the game that oracled “EA-way-of-thinking changes”. — Trailer gry która zapowiedziała zmiany w polityce wydawniczej EA.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts