Chuchel

Chuchel

PREMIÄR

Chuchel är ett nytt komiskt äventyr från hyllade Amanita Design.

Av Philippa Warr

Den tjeckiska studion Amanita Design, som ligger bakom Machinarium, Botanicula och Samorost-serien, har haft sina händer fulla med Chuchel, ett underskönt udda äventyr där vi i huvudrollen ser en animerad boll bestående av damm och smuts i jakten på ett stulet körsbär.

Sett till berättelsen påminner det mig om Ice Age-ekorren Scrat men tonen ligger betydligt närmare surrealistiska tecknade filmer för barn. Frontfiguren förkroppsligar glädjen och gnället hos en treåring i varenda interaktion, med genuina gapskratt som tar dig med storm om och om igen.

Läs också: De bästa high end-grafikkorten

Utvecklare

Amanita Design

Utgivare

Amanita Design

Webb

chuchel.net

Release

Tidigt 2018

Ljusa, bisarra världar konspirerar mot körsbärssamlare.

 

Läs också: Den bästa gaming-laptopen

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts