Månadens hårdvara

Månadens hårdvara

Vi testar det senaste i hårdvaruväg.

Av PC Gamer-redaktionen

HÖGTALARE

Creative Kratos S5

Ca 1 389:- | creative.com

För såväl gaming som andra former av underhållning så spelar ljudet många gånger en avgörande roll. Creative har med S5 tagit fram något av den optimala lösningen för perfekt ljud i denna prisklass.

Kratos S5 är ett 2.1-ljudsystem med en sladdbunden fjärrkontroll. De båda satelliterna drivs av högkapabla 4-tumselement som ger en perfekt balans över mellan nedre och övre registret, med tydliga dialoger och ett väl detaljerat mellanregister. Till detta får vi även en subwoofer som drivs av ett 6,5-tums nedåtriktat element som ger oss tyngs i de lägre tonerna och får explosioner att kännas som att vi befann oss mitt i eldstriden. Systemet har dessutom en effektfull RGB-belysning och kan anslutas till såväl Mac som pc.

95 %

Läs också: De bästa grafikkorten just nu


MÅTT: 198,5 x 118 x 120 (satellit), 306 x 220 x 260 (subwoofer) / VIKT: 0,8 kg (satellit), 3,4 kg (subwoofer) / ANSLUTNING: USB, analog / FÄRG: svart/ LJUDUPPLÖSNING: 24-bit/96 kHz

CHASSI

Cooler Master MasterCase H500P

Ca 1 678:- | coolermaster.com

Grym design, glasförsedd sida samt plastskyddad front och topp i kombination med enastående kylalternativ gör Cooler Masters nya midtower-chassi till en imponerande utmanare.

Cooler Master bygger vidare på succén med sina RGB-inspirerade chassin med detta extremt effektfulla midtower-chassi, som från start kommer med dubbla 200-millimeters RGB-fläktar. Chassit, som är tillverkat i stål med plastdetaljer, är stabilt och mycket lättarbetat. Här finns plats för moderkort på upp till E-ATX, dubbla 3,5-tums- samt dubbla 2,5-tumsenheter. Vi hittar totalt 9 expansionsplatser varav två är vinklade mot sidoglaset för den som vill visa upp sitt grafikkort lite extra (detta kräver ett extra så kallat Raiser-kort).

MÅTT: 544 x 242 x 542 mm / MODERKORTSSTÖD: max E-ATX / EXPANSIONSPLATSER: 7 + 2 / I/O PORTAR: 2 st USB3 + 2 st USB2 + ljud in/ut / INSTALLERADE FLÄKTAR: 2 st 200 mm RGB + 1 st 140 mm / RADIATORSTÖD: 360 mm (topp), 360 mm (front), 140 mm (bak) / HÖGSTA CPU-KYLARE: 190 mm / LÄNGSTA GRAFIKKORT: 412 mm

HEADSET

Skullcandy Hesh 3

Ca 1 195:- | skullcandy.eu

Hesh 3 är ett par mycket komfortabla, vikbara hörlurar med drygt 20 timmars batteritid, för långa gamingssessioner utan avbrott. Skulle batteriet ändå ta slut så ger 10 minuter laddning 4 timmars användning. Ljudet är klart och tydligt och teamchat fungerar klockrent.

85 %


MUS

Asus Rog Gladius II Mouse

Ca 763:- | asus.com

Asus kombinerar ergonomi med extrem precision och blixtsnabb respons i en av de bästa FPS-mössen vi testat. Modellen, som är utrustad med Aura RGB, jobbar med 12 000 DPI och kommer med utbytbara Omron-switchar för ett felsäkert, vinnande klickande.

93 %


STREAMKAMERA

Logitech Brio Stream Edition

Ca 2 390:- | logitech.com

Det är en sak att strömma spelsessioner, men när du med Logitechs Stream-kamera även kan strömma ditt spelande, i 4K och under sämre ljusförhållanden, så tillförs helt klart en dimension. Kameran går även att använda för omedelbar inloggning till olika servrar.

80 %

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts