Här är en ny trailer för Tomb Raider-filmen

Här är en ny trailer för Tomb Raider-filmen

Bild: Warner Bros.

Tomb Raider är lite i ropet just nu. Eller i alla fall är det på god väg att bli det. Nästa spel i serien kommer visas upp någon gång under året (men det är oklart om det är Crystal Dynamics eller Eidos Montreal som utvecklar det) och därtill håller hobbyutvecklare på att restaurera både Tomb Raider: The Last Revelation och Tomb Raider 3, varav det sistnämnda får en demo på Alla hjärtans dag, tillika Lara Crofts officiella födelsedag.

Och så är en ny långfilm baserad på varumärket också på gång, med svenska Alicia Vikander (och hennes nacke) i huvudrollen. Tomb Raider har biopremiär den 16 mars, och i september kollade vi in den allra första officiella trailern. Nu har det blivit dags för den andra, och vi fortsätter lockas att tro att det rör sig om en överraskande trogen adaption av Crystal Dynamics undertitelslösa och hyllade reboot från 2013.

Här är den nya trailern för Tomb Raider-filmen.

Tomb Raider – Official Trailer #2 – Warner Bros. UK

Her destiny will be fulfilled. Alicia Vikander is Lara Croft. See TOMB RAIDER in cinemas this March. #TombRaider Facebook.com/TombRaiderMovieUK/ Twitter.com/WarnerBrosUK Instagram.com/warnerbrosuk Lara Croft is the fiercely independent daughter of an eccentric adventurer who vanished when she was scarcely a teen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts