Veckan som gått på PC Gamer (v. 51, 2017)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 51, 2017)

Idag vill vi här på Svenska PC Gamer tacka alla våra läsare och tittare för allt ert stöd och att vi fått äran att fylla era sinnen med Content™ det här året. Vi vill också givetvis önska er alla en extremt god [högtid du firar] och vi hoppas att ni alla får massvis med presenter och kärlek från nära och kära. Ni förtjänar det, allesammans!

Om ni vill ge oss en julklapp i år skulle vi självklart uppskatta det. I år önskar vi oss mest av allt mer prenumeranter på vår YouTube-kanal! Vill du följa oss på FacebookTwitter och Instagram kommer vi givetvis inte att stoppa er.

RECENSIONER

Wolfenstein II: The Freedom Chronicles – Episode 1

av Erik Bergérus

“Mörka industribyggnader med många svastikor är inte särskilt engagerande och den lilla ridturen på en pansarhund går genom en steril stadsmiljö som bleknar i jämförelse med originalspelets Roswell.”

* * *

Ōkami HD

av Benny Holmström

Ōkami är väldigt The Legend of Zelda, till den grad att det än idag diskuteras huruvida detta eller Twilight Princess är det bästa Zelda-spelet med en magisk varg i huvudrollen.”

* * *

Finding Paradise

av Rikard Olsson

“Där To the Moon var laddat med dussintals hjärtskärande stunder och omkullkastande twister har Finding Paradise ett mindre, mer intimt perspektiv. Gao är väl medveten om att folk har höga förväntningar och den meta-kontexten vävs stilfullt in i spelets narrativ.”

* * *

Bridge Constructor Portal

av Charlie Mårtensson

“De bekanta miljöerna och den sarkastiska robotstämman får mig nämligen direkt att känna mig hemma. Det må vara en mellanmjölksversion, men det är ändå Portal. Mysfaktor hög.”

* * *

VIDEOR

I afton spel med PC Gamer och PUBG!

av PCG-Redaktionen

I afton spel med PC Gamer och PUBG!

Ond, bråd död en masse? Japp!

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts