World of Warcraft beger sig till havs med Battle for Azeroth

World of Warcraft beger sig till havs med Battle for Azeroth

World of Warcraft vägrar att trappa ner. Inte nog med att Blizzard äntligen tar sin MMO-jätte tillbaka till sina vaniljrötter med World or Warcraft Classic, de blickar även framåt med en helt ny expansion som annonserades under helgens BlizzCon. Battle for Azeroth heter den och är den sjunde expansionen i ordningen och temat den här gången är det stora blå. Vi snackar skepp, öar, saltvatten och många möjligheter att lägga sig till med en pirat-röst.

Eftersom vi har att göra med Blizzard kom annonseringen givetvis tillsammans med en cinematisk trailer. Låt oss kika på den.

World of Warcraft: Battle for Azeroth Cinematic Trailer

Tensions between the Alliance and Horde have erupted, and a new age of war has begun. For more info on the game, or to opt in to the beta, head to http://worldofwarcraft.com

Först och främst kommer Battle självklart introducera ett nytt leveltak på 120, samt nya raids och dungeons. Dessutom kommer det innefatta flera nya raser, samt möjligheten att tillsammans med två kamrater utforska öar i en slags hybrid mellan PVP och PVE.

En av de mest intressanta nyheterna är dock warfronts, där grupper med upp till 20 personer slåss om att överta och dominera olika platser på kartan. Det här känns som en blinkning mot Warcrafts strategi-rötter, med horder av soldater, utposter och belägringar.

För mer information om vad Battle of Azeroth kommer att erbjuda rekommenderar jag att ni tar en titt på videon här nedan. Ännu har vi inte fått något releasedatum, men ni får självklart veta när vi vet.

World of Warcraft: Battle for Azeroth Features Overview

Tensions between the Alliance and Horde have erupted, and a new age of war has begun. Support your faction as you battle to level 120, join forces with new Allied Races, plunder resources in Island Expeditions, and lay siege to the opposition in Warfronts. Learn more at http://worldofwarcraft.com

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts