Wild West Online släpps som early access den 15 november

Wild West Online släpps som early access den 15 november

I början av sommaren kollade vi in ett gameplayklipp från Wild West Online, det nya massiva onlinerollspelet av 612 Games. Spelet är byggt för pc:n från grunden och äger rum i en systemdriven, öppen värld där man ägna sig åt att både döda andra spelare (men om man gör det kan man räkna med att man hamnar på spelets Most Wanted-lista och får prisjägare efter sig) eller ta sig an mer traditionella quests.

Nu har utvecklarna tagit till Facebook för att avslöja att Wild West Online kommer lanseras som early acccess den 15 november. Inte via Steam, dock, så man måste gå via den officiella hemsidan för att inhandla spelet (det finns tre olika utgåvor mellan 30 och 80 euro). Det bjuds på över 100 quests och över 20 vapen redan nu, och spelare kommer få delta i två publika event kallade för Artifact Hunt och Golden Road.

Fullversionen av Wild West Online planeras släppas någon gång innan årsskiftet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts