Warner Bros kartlägger framtiden för Middle-earth: Shadow of War

Warner Bros kartlägger framtiden för Middle-earth: Shadow of War

Vi på PC Gamer gillar stora bilder som man kan titta på och ha sig. Warner Bros och Monolith verkar också digga stora bilder, för nu har de släppt en stor informationsgrafik som kartlägger framtiden för deras gemensamma skötebarn Middle-earth: Shadow of War, ett spel som jag personligen uppskattade väldigt mycket, lootlådor till trots. Vi får reda på att det kommer fyra stora gratisppdateringar till spelet under återstoden av året tillsammans med två orcstammar som ingår i spelets season pass.

Gratisuppdateringarna består i tur och ordning av Endless Siege (för dig som ville att spelets fjärde akt aldrig skulle ta slut), Rebellion (upprorsmakare som försöker störta dig inifrån de egna leden) och Enchanced Photo Mode (ett förbättrat fotoläge med nya filter och texturer). Alla dessa tre uppdateringar släpps den 21 november, och följs av Online Fight Pits (låt dina orcer utmana andra spelares orcer i gladiatorarenan) och den nya svårighetsgraden Brutal (inga last chanses) den 5 respektive 12 december.

De två nya orcstammarna heter Slaughter Tribe och Outlaw Tribe och släpps den 21 november och den 12 december. Slutligen, under nästa år, kommer äntligen de riktigt stora dlc-expansionerna i form av Blade of Galadriel (februari 2018) och Desolation of Mordor (maj 2018). Fler, tills vidare outannonserade gratisuppdateringar utlovas också i framtiden. Här är Warner Bros massiva informationsgrafik.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts