Veckan som gått på PC Gamer (v. 46, 2017)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 46, 2017)

Ni vet väl för guds skull om att vi har en YouTube-kanal? Vi postade just vår 100e video och mer ska det minsann bli!

Dels streamar vi tillsammans varje torsdag kväll – oftast PlayerUnknown’s Battlegrounds, hippa som vi är – och vi dyker också upp regelbundet med Bennys mysiga videorecensioner, Eriks fabulösa serie PC Gejmrar, samt allt möjligt trams som faller oss in. Häng på och hjälp oss bli större än Smosh!

Sedan har vi ju FacebookTwitter och Instagram också. Alla följare får en kram. Med det sagt, låt oss ta en titt på vad vi hade för oss den här veckan.

RECENSIONER

Nioh

av Jerry Fogselius

“Team Ninja har gjort ett spel som mycket väl klarar av att stå på egna ben. Synd bara att svårighetsgraden känns antingen för svår eller för lätt, beroende på om du kör solo eller ihop med någon.”

* * *

Star Wars Battlefront 2

av Mats Nylund

“Jag njuter i fulla drag av att skjuta, flyga och ljussabelsvinga mig igenom en massa banor från både igår och i förrgår — det här är det första Star Wars-spel som tar med kartor från alla tre trilogierna, och gör det med bravur.”

* * *

Football Manager 2018

av Joakim Kilman

Football Manager 2018 vilar fortfarande på samma gedigna grund som vanligt, och det är svårt beroendeframkallande återigen, men årets utgåva känns samtidigt onödigt tungrodd.”

* * *

 

VIDEOR

Recension: Need for Speed Payback

av Benny Holmström

Recension: Need for Speed Payback

Men hur mycket måste man betala egentligen, lol?

* * *

Eriks Bilsemester del 1 [Jalopy]

av Erik Bergérus

Eriks Bilsemester del 1 [Jalopy]

Följ med på en resa full av såväl framgång som motgång när Erik drar ut på vägarna i sin topptrimmade Laika. Bevittna vad som är både första steget på en vacker resa och sista försöket till att få den jankigaste bilen i Östeuropa att bete sig. http://www.pcgamer.se

* * *

Höstens hetaste spel: Mafia

av Benny Holmström

Höstens hetaste spel: Mafia

Så här går det ibland när man spelar det.

* * *

Svenska PC Gamer firar Fars Dag

av Rikard Olsson

Svenska PC Gamer firar Fars Dag

Uploaded by Svenska PC Gamer on 2017-11-12.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts