Veckan som gått på PC Gamer (v. 45, 2017)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 45, 2017)

Den här veckan gick två enorma serier i clinch med varandra när Destiny 2  och Call of Duty: WW2 sattes på prov. Vem gick egentligen vinnande ut den striden? Och varför fick Benny dåndimpen när han läste Kyrkpressen? Allt detta och mycket mer kan ni få svaret på här nedan. Håll till godo!

Som vanligt streamar vi järnet minst en gång i veckan på YouTube – oftast på torsdag kväll – så följ oss hemskt gärna där. Ni kan även bli bästa kompisar med oss på FacebookTwitter och Instagram.

RECENSIONER

Destiny 2

av PCG-Redaktionen

“Efter hundratals timmar i Destiny 1 och åtskilliga i Destiny 2 känns det fortfarande grymt härligt att nöta ner motståndet på det här sättet – och Bungies FPS-expertis gör sig överraskande bra på pc.”

* * *

Call of Duty: WW2

av Joakim Kilman

“Jag orkade inte ens räkna antalet gånger som huvudkaraktären kastas bakåt av en skriptad explosion, varpå man stapplar runt en stund med ringande öron och dimmig syn. Det duger inte att helt enkelt fortsätta att kopiera den där inledningsscenen i Saving Private Ryan idag. Vi har både sett och spelat den flera gånger redan. Och dessutom i bättre utförande än här.”

* * *

 

VIDEOR

PC GEJMRAR Early Access: Capsa

av Erik Bergérus

PC GEJMRAR Early Access: Capsa – Erik hittar både häst och vänskap

I detta känsloladdade avsnitt av PC Gejmrar så prövar Erik lyckan i en ny Second Life-killer och finner vänskap. http://www.pcgamer.se

* * *

Saftigt bröd med pumpa

av PCG-Redaktionen

Saftigt bröd med pumpa

Saftigt bröd med pumpa.

* * *

PC Gamer och Tveskägg bygger dator. Del 2

av PCG-Redaktionen

Tveskägg bygger datamaskin. Del två: previously on …

Felsökningen av Tveskäggs dator är klar och delar är införskaffade. Nu stundar höstens fetmysiga datorbygge!

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts