Veckan som gått på PC Gamer (v. 44, 2017)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 44, 2017)

Vintern är snart här, och ni vet vad det betyder. Spelsäsongen har början! Samtidigt som kylan trycker mot fönstren börjar de riktigt tunga släppen fylla ut kalendern samtidigt som reorna gör det svårare att hålla kvar vid slantarna. Den här veckan märktes det med flera extremt tunga släpp, bland annat återkomsten av Assassin’s Creed efter några år i frysboxen och Machinegames andra nazidödarpartaj i nyaWolfenstein.

Dessutom blev det en hel del Battlegrounds, både en early access-recension samt en otursdrabbad stream, som i sin tur ledde till att vår ödmjuka ledare Tveskägg tvingades bygga ny dator. Allt detta och mycket mer kan ni ta del av här nedan!

Ni vet väl att vi streamar minst en gång i veckan på YouTube, samt att ni kan snacka med oss på Facebook och Twitter och Instagram? Nu är vi dessutom 5000 stora på Facebook, så ett jättetack till alla som följer våra strapatser och tjötar med oss där. Kom in i gemenskapen du också och finn vänner för livet.

RECENSIONER

Assassin’s Creed Origins

av Fredrik Eriksson

“Här finns det dock inte lika många fräscha idéer men ändå föredrar jag att infiltrera templen och kryptorna med mitt gömda blad och predatorbågen (läs: forntidens svar på ett krypskyttegevär) snarare än att rusa in med yxan i högsta hugg.”

* * *

Wolfenstein 2: The New Colossus

av Erik Bergérus

“Wolfenstein lyckas på samma sätt blanda sin tokiga premiss med en rejäl dos mänsklig värme. Under berättelsens gång så flyttar spelet hela tiden gränsen för hur absurd spekulativ fiktion kan vara, men låter alltid karaktärerna behålla sina jordnära personligheter.”

* * *

EARLY ACCESS: Playerunknown’s Battlegrounds

av Jerry Fogselius

“Att samarbeta, pröva olika strategier och försöka överleva tillsammans är precis så roligt som det låter, även om spelets optimering lämnar en hel del att önska.”

* * *

ARTIKLAR

Så bra var BlizzCon 2017

av PCG-Redaktionen

“Ett förhållandevis svalt, men på inget sätt tråkigt BlizzCon – Blizzard Entertainments egna konvent – är över efter två dagar av nyheter och panelpresentationer. Några rejält stora avslöjanden som en ny Warcraft-film eller detaljer kring det nya hemliga IP:t blev det inte, men här är det vi fick ta del av.”

* * *

VIDEOR

Streamen som sket sig men vägrade dö

av PCG-Redaktionen

Streamen som sket sig men vägrade dö

Så här går det när PCG spelar PUBG, stöter på otaliga tekniska problem men vägrar ge upp!

* * *

PC Gamer och Tveskägg bygger dator. Del 1

av PCG-Redaktionen

PC Gamer och Tveskägg bygger dator. Del 1: 213 grader varmt och alkohol.

En processor som är 213 grader varm kan väl inte vara bra? Nej, det kan det inte. Därför är det uppgraderingsdags! Följ Tveskäggs datamaskinsäventyr i höst! Kanske lär du dig något, kanske inte ett skit. Kanske kommer du ha kul.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts