Ubisoft kartlägger det tredje året för Rainbow Six Siege

Ubisoft kartlägger det tredje året för Rainbow Six Siege

Under gårdagen skrev vi om de tre nya operatörerna som ingår i Operation White Noise, det sista dlc-paketet för det andra året av Rainbow Six Siege. Sedan tidigare vet vi att det också blir ett tredje år för onlineskjutaren, och nu har Ubisoft delat med sig av sina exakta planer via sin blogg. Det kommer hända en hel del!

Precis som tidigare kommer året delas upp i fyra säsonger. Säsong ett kommer bjuda på Operation Chimera, inklusive två nya ryska operatörer och spelets första co-op-event någonsin kallad för Outbreak. Detta event kommer vara gratis för alla spelare och tidsbegränsat, ungefär som eventen Blizzard brukar hålla i Overwatch.

Senare under året kommer vi få två italienska operatörer och en ny italiensk karta under säsong 2, följt av en omarbetad karta och en brittisk och en amerikansk operatör under säsong 3. Det tredje året för Rainbow Six Siege avslutas sedan med säsong 4, inklusive två nya kinesiska operatörer med tillhörande kinesisk karta.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts