Ubisoft bekräftar ett tredje år för Rainbow Six Siege

Ubisoft bekräftar ett tredje år för Rainbow Six Siege

Det har gått nästan två år sedan Ubisofts onlineskjutare Rainbow Six Siege ursprungligen lanserades den 1 december 2015. Uppförsbacken var brant till en början, men de hängivna spelarna hängde kvar, och tids nog började Ubisoft pumpa ut mängder av nytt innehåll – inklusive ambitiösa restaureringar av hela den underliggande tekniska grunden, vilket ledde till ett antal enorma uppdateringar.

Nu har Ubisoft bekräftat att Rainbow Six Siege kommer få ytterligare ett år med nytt innehåll, men innan dess kommer år två avslutas med stil. Dlc-paketet Operation White Noise kommer släppas innan årsskiftet och inkluderar en ny gratiskarta (ett observationstorn högt ovanför Seouls skyline) och två nya operatörer, inklusive en “envis och djärv” anfallare och en “metodisk och hårdnackad” försvarare.

Vi kan förvänta oss mer information om Operation White Noise inom kort

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts