Tre Battlefront 2-klipp beskriver tre spellägen

Tre Battlefront 2-klipp beskriver tre spellägen

Nu på fredag släpps äntligen Electronic Arts gigant Star Wars: Battlefront 2, årets sista riktigt stora AAA-spel. Utöver den helt nya solokampanjen bjuder spelet, givetvis, på en rad olika onlinelägen, och det är dessa som vi fokuserar på här idag. Nedan ser du tre nya klipp som avhandlar Arcade Mode, Strike Mode och Galactic Assault Mode, i tur och ordning.

I Arcade Mode kan man spela Team Battle (tävla mot en vän om att bli först om att döda 75 fiendenheter) eller Onslaught, där man försöker döda 25 spelare så kvickt som möjligt (deathmatch?). Strike Mode fokuserar på närstrider,och ger spelets olika spelbara klasser möjligheten att skina. Slutligen, i Galactic Assault Mode, får vi delta i massiva strider med 20 spelare per sida.

Här är de tre nya klippen om onlinelägen i Star Wars: Battlefront 2.

Star Wars Battlefront II – Arcade Mode | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/star-wars-battlefront-ii-ps4/ Head into Star Wars Battlefront II with Arcade Mode. In Team Battle, you play against a friend to be the first to defeat 75 units. In Onslaught, you want to defeat 25 players as fast as possible.

Star Wars Battlefront II – Strike Mode | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/star-wars-battlefront-ii-ps4/ Welcome to Strike Mode in Star Wars Battlefront II. This close quarters mode is made for tight knit gameplay that allows the different classes to shine in iconic Star Wars locations.

Star Wars Battlefront II – Galactic Assault Mode | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/star-wars-battlefront-ii-ps4/ Dive into Galactic Assault Mode in Star Wars Battlefront II, a 20 vs. 20 game mode that brings iconic battles from the Star Wars universe to life in the expansive multiplayer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts