Stor racingrea på Humble

Stor racingrea på Humble

Jag älskar racingspel. Ett chockerande avslöjande, jag vet, så tyvärr äger jag redan de flesta av titlarna som ingår i den stora racing-rean som inletts borta hos Humble. Bland höjdpunkterna hittar vi det blott fem månader gamla Dirt 4 (recension) för 27 euro och 49 cent och det pussliga offroadspelet Spintires för 3 euro och 74 cent (som alldeles nyligen fick en uppdaterad utgåva, antagligen därför originalet är så pass billigt).

Personligen vill jag även, precis som vanligt, lyfta fram det smått fantastiska och enormt underskattade Motorsport Manager (recension), som säljs för 11 euro och 89 cent, och Grid: Autosport (10 euro och 75 procent) som fortfarande är mitt absoluta favoritracingspel överhuvudtaget från de senaste fem åren. Jag vet dock inte hur många som spelar det online i dagsläget, men förhoppningsvis har spelet fortfarande en hälsosam spelarbas.

Racingspelsrean på Humble avslutas på fredag så pass på medan den varar!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts