Steams stora höstrea har börjat!

Steams stora höstrea har börjat!

Vet ni vad jag ogillar? Att vi i Europa varit så villiga att adoptera Black Friday av enbart kommersiella anledningar. Dagen har ingen som helst kulturell betydelse för oss, men ändå ser vi mängder av Black Friday-reor just nu, även i svenska butiker. Steam har i alla fall vett att låta bli att pracka på oss låtsashögtider, och kallar helt sonika den pågående rean för “höstrea”. Ser ni svenska affärskedjor, det var väl inte så svårt?

Bland de spridda erbjudandena hittar vi just nu det knappt månadsgamla Middle-earth: Shadow of War för 36 euro(!), en prissänkning med massiva 40 procent, och det ännu färskare Wolfenstein 2: The New Colossus för futtiga 30 euro (50 procents rea). Nästan lika bra men inte riktigt är prislapparna för Dark Souls 3 (24 euro, 60 procent rea), Nier: Automata (36 euro, 40 procent) och Prey (20 euro, 50 procent).

Rean avslutas nästa tisdag den 28 november.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts