Stealth-rollspelet Seven: The Days Long Gone går guld och ser fantastiskt ut

Stealth-rollspelet Seven: The Days Long Gone går guld och ser fantastiskt ut

Visste du att några gamla utvecklare från CD Projekt Red, de som gjorde det där The Witcher 3 ni vet, lämnade företaget och startade eget? Visste du också att de kallade sig Fool’s Theory och att de arbetade på ett stealth-rollspel vid namn Seven: The Days Long Gone? Jag erkänner här och nu att jag var helt ovetande om alla dessa faktum, men att jag nu sett ljuset och det glimrar som guld.

Seven: The Days Long Gone är ett isometriskt rollspel med inslag av stealth, action och parkour-inspirerat plattformande som utspelar sig i en öppen post-apokalyptisk värld. Det är det första spelet från Jakub Rokosz och hans nya team som även inkluderar The Witcher 3s kompositör Marcin Przybyłowicz. Viktigast av allt är att det gått guld och släpps den 1a december – alltså jättesnart. Det verkar rent utsagt förbannat kul, som du kan se själv i den här introduktionsvideon:

Seven: The Days Long Gone – World Introduction

Pre-order Seven: The Days Long Gone now: https://www.humblebundle.com/store/seven-the-days-long-gone Pre-order Seven: The Days Long Gone Collector’s Edition now: https://www.humblebundle.com/store/seven-the-days-long-gone-collectors-edition Release date December 1st 2017 http://seven-game.com/en/

Fool’s Theory har även släppt ännu en video som fokuserar på mästertjuven och tillika spelets protagonist Teriels rörelsemönster.

Seven: The Days Long Gone – Traversal & Movement

Pre-order Seven: The Days Long Gone now: https://www.humblebundle.com/store/se… Pre-order Seven: The Days Long Gone Collector’s Edition now: https://www.humblebundle.com/store/se… Release date December 1st 2017 http://seven-game.com/en/

Jag vet inte hur saker och ting fungerar i ditt huvud men det här kan lätt bli en sen GOTY-kandidat för undertecknad. Stealth, rollspel, postapokalyps och fantastisk världsdesign – man får ju ståpäls för mindre.

Som sagt släpps Seven: The Days Long Gone den 1a december.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts