StarCraft II blir snart free-to-play

StarCraft II blir snart free-to-play

BlizzCon 2017 är i full sving och redan från start chockade Blizzard med ett bombnedslag angående ett av företagets mest framgångsrika spel; nämligen att StarCraft II kommer att bli free-to-play redan den här månaden.

Från och med den 14e november kommer Wings of Liberty-kampanjen samt Unranked och Versus AI-lägena att bli gratis för alla. De som redan äger Wings of Liberty kommer i sin tur att få Heart of the Swarm gratis. Ranked-läget kan i sin tur låsas upp genom tio “first wins of the day” i endera läge. Dessutom kommer Kerrigan, Artanis och Raynor vara helt gratis för alla spelare, medan andra commanders kan användas gratis upp till level 5.

De övriga kampanjerna – Heart of the Swarm, Legacy of the Void och Nova Covert Ops – kommer att kunna köpas för $15 styck eller tillsammans för $40. Alla som redan äger en av de tre ovanstående kampanjerna kommer dessutom att tackas med ett exklusivt skin och tre nya porträtt. Blizzard kommer utöver kampanjerna att sälja uppgraderingar som skins, nya co-op commanders och announcer packs.

För mer överblick i vad det här innebär för StarCraft II, spana in den nya trailern här nedan:

StarCraft II: Free to Play Overview

Free to play is here, bringing a wealth of options for new and returning StarCraft II players. Wings of Liberty, the first chapter of the epic sci-fi saga, is now free. Those with a desire for competition can unlock the ranked ladder for free simply by playing and winning games.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts