Söndagsbio med Overwatch och Reinhardts tragiska backstory

Söndagsbio med Overwatch och Reinhardts tragiska backstory

BlizzCon har fört med många nyheter för fans av Overwatch, främst av allt fick vi stifta bekantskap med den nya karaktären Moira. Men vad vore väl massa Overwatch-nytt om vi inte också fick en ny animerad kortfilm som presenterar den tragiska backstoryn för en av spelets hjältar? Exakt.

Den här gången är det tanken Reinhardt vars dramatiska ursprung vi får ta del av, samtidigt som vi får bekanta oss med Torbjörns dotter och lär oss en värdefull läxa om vad som sker när Renihardt överger sin grupp. Ser du hur det går?! Ser du?!?

Overwatch Animated Short | “Honor and Glory”

Explore the origin story of Overwatch’s rocket-hammer wielding knight in our latest animated short: Honor and Glory! Then begin your watch on PC, PlayStation 4, or Xbox One: http://www.buyoverwatch.com Learn more about Reinhardt: http://blizz.ly/Reinhardt Like us on Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch

Jag *sniff* gråter inte, du gråter.

Förresten, ehh, lämnade de bara den där killens döda kropp att ligga och ruttna i sin rustning? Och varför är Torbjörns dotter inte spelbar ännu? Och när kommer jag sluta vara känslomässigt investerad i de här kortfilmerna när noll procent av den här storyn reflekteras i det faktiska spelet?

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts