Senkommen premiär för Ubisofts Wildlands-dokumentär

Senkommen premiär för Ubisofts Wildlands-dokumentär

I mars släpptes Ubisofts co-op-betonade actionsandlåda Ghost Recon: Wildlands. Emil Kraftling recenserade spelet för vår räkning och delade ut det respektingivande betyget 84 procent. Det kan dock diskuteras om spelet blev särskilt realistiskt sist och slutligen, trots Ubisoft försök att behandla ämnet med respekt. Redan innan lanseringen utlovade man en dokumentär baserad på verklighetens knarkhandel i Sydamerika, men det har dröjt ända tills nu för den att färdigställas.

Du kan se lanseringstrailern för dokumentären Wildlands här nedan. Vi får för följa Rusty Young, författaren av boken Marching Powder, under hans återbesök till verklighetens “wildlands” i Sydamerika. Han intervjuar människor som varit mer eller mindre direkt involverade (på båda sidor av lagen) varav många talar ut för allra första gången. Dokumentären Wildlands finns tillgänglig på “de största” videotjänsterna, såsom Itunes och Amazon, och du kan läsa mer på den officiella hemsidan.

Här är lanseringstrailern för dokumentären Wildlands.

Wildlands – Launch Trailer

Welcome to the Wildlands… WILDLANDS, the ground-breaking companion documentary to Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands, offers one of the most revealing insights to date into the murky and savage world of South America’s cocaine trade, and the battle to contain it, through the real stories of those who have lived on the front line.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts