Säsong 4 av For Honor inleds den 14 november

Säsong 4 av For Honor inleds den 14 november

Trend nummer ett bland de stora utgivarna just nu är (utöver lootlådor) “games as a service”, spel som lockar tillbaka spelare om och om igen i hopp om att sälja dem ytterligare innehåll. Ingenstans syns det här tydligare än i Ubisofs utbud: tidigare idag skrev vi om det numera bekräftade tredje året för onlineskjutaren Rainbow Six Siege, och nu har samma företag även berättat mer om den fjärde säsongen för det närstridsfokuserade svärdsvingarliret For Honor.

Säsong 4 har fått undertiteln Order & Havoc och levererar de två nya karaktärerna Aramusha och Shaman. Duon släpps för season pass-ägare den 14 november, medan vanliga spelare kan börja inhandla dem från och med den 21 november (antingen för riktiga pengar eller ingame-valuta). Man introducerar också det nya spelläget Tribute, de två nya kartorna Market Town och The Gauntlet, samt möjligheten att kunna använda fyra avrättningar samtidigt.

Här är trailern för säsong 4 av For Honor.

For Honor: Season 4 Order & Havoc – Tribute Mode, Aramusha & Shaman Heroes | Trailer | Ubisoft [US]

Season 4 of For Honor is the biggest game changer yet! Welcome to Order & Havoc, starting November 14th. As the war between Knights, Vikings, and Samurai reaches a fevered pitch, 2 new, highly battle-hardened Heroes enter the fray and they’ll face off in a brand new Tribute Mode, 2 new free maps, a Ranked Dominion coming soon, and more.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts