Säg hej till Moira – Overwatchs nya hjälte

Säg hej till Moira – Overwatchs nya hjälte

Tillåt oss introducera dig till Moira; galen vetenskapskvinna och uppskattare av färgen lila. Moira är också det senaste tillskottet till Blizzards fenomenala (och fenomenalt framgångsrika) Overwatch.

[NEW HERO COMING SOON] Introducing Moira | Overwatch

Meet Moira-a Talon geneticist as brilliant as she is ambitious. Learn more about Moira: http://blizz.ly/Moira Like us on Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch

Moira presenterades för BlizzCon där hon också är spelbar just nu, men vi vet ännu inte när hon kommer att dyka upp PTR-servrar för allmänheten. Däremot vet vi lite om vad för sorts karaktär hon kommer att vara. För och främst vet vi att hon är en healer och i kontrast till den änglalika Mercy är hon en ondskefull, galen vetenskapskvinna med ett diaboliskt skratt. Inte mig emot, om vi säger så.

I introduktionstrailern kan man skåda hennes förmågor, som Blizzard beskriver i närmare detalj på Moiras hemsida:

  • Biotic Grasp – Med sin vänstra hand kan Moira hela lagkamrater framför henne, medan hennes högra hand skjuter ett långdistansvapen som tappar fiender på hälsa, helar Moira själv och fyller på hennes biotiska energi.
  • Biotic Orb – Det här klotet kan antingen regenerera hälsa för Moiras kamrater eller dränera den för hennes fiender.
  • Fade – Låter Moira teleportera en kort sträcka.
  • Coalescence – Med denna långdistansstråle kan Moira både hela lagkamrater och skada hennes fiender, även de som befinner sig bakom skydd.

När vi vet mer om Moiras debut på PTR och allmänna servrar kommer vi givetvis dela med oss av den informationen pronto. Tills dess kan ni ju diskutera vilket er favorithealer är i kommentarerna.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts